El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/6/09

Google planta cara al Kindle DX


Tot just quan Amazon ha presentat el seu nou model de lector electrònic, el Kindle DX, els ha sortit un altre competidor. I no penseu que és un competidor qualsevol, no. És ni més ni menys que l'omnipresent Google, que acaba d'anunciar que entrarà al mercat dels lectors electrònics amb el seu propi aparell.

L'empresa de Mountain View, que compta amb prop de 7 milions de llibres escanejats (més d'un milió són lliures de drets), aplicarà un model de pagament diferent al d'Amazon: en comptes de fixar un preu únic per llibre (9,99$), tal i com fa la coneguda botiga en línia, deixarà que les editorials fixin el preu que creguin convenient. Això sí, aquest preu haurà de ser considerat "raonable" per Google.

Significarà això l'empenta final al mercat dels lectors electrònics? Què penseu? Ens podeu donar la vostra opinió en forma de comentari!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un altre article interessant sobre les alternatives que existeixen al mercat dels llibres de tinta electrònica:

"Guía para saber elegir un eBook" (publicat a EcoDiario.es el 27/05/2009) Link: http://ecodiario.eleconomista.es/telecomunicaciones-tecnologia/noticias/1280182/05/09/Guia-para-saber-elegir-un-eBook.htm