El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/3/11

Com veure arxius FLV

FLV és un format de vídeo popularitat principalment de Youtube, ja que molts programes per descarregar vídeos de Youtube els baixen en aquest format.
Avui en dia estem millor preparats, i són moltes les opcions per veure els vídeos FLV sense necessitat de convertir-los primer. Vols conèixer unes quantes?
  • Adobe Media Player:FLV és l'acrònim de Flash Video i, per tant, no resulta estrany pensar que hi hagi un altre programa de la mateixa companyia, Adobe, per reproduir: es diu Adobe Media Player. La veritat és que Adobe Media Player compleix la seva funció, però no sembla estar enfocat a convertir-se en un reproductor multimèdia de capçalera, ja que moltes són les seves mancances i la velocitat no és el seu punt fort tampoc.
  • VLC Media Player: molt més complet és VLC, un reproductor multimèdia el principal avantatge radica en incloure els seus propis còdecs. Per descomptat, entre la multitud de formats que és capaç de reproduir, també hi ha el FLV. A més, si utilitzes un altre reproductor i no et ve de gust instal·lar un més, sempre pots optar per la versió portable.
  • FLV Player: per què complicar l'existència? Si vols reproduir FLV, què millor que un reproductor petit, lleuger i específic? FLV Player compleix tots els requisits i és una excel lent opció per reproduir aquest format.
  • K-Lite codec pack: si parlem de paquets de còdecs, pocs són tan coneguts i segurs d'instal lar com els K-Lite. Aquest recopilatori, complet i amb una instal·lació intel ligent, inclou tot el necessari per a reproduir arxius FLV no només amb el seu reproductor, Media Player Classic, sinó amb altres que utilitzin DirectShow.
  • aTube Catcher: si cap d'aquestes solucions et convenç, queda l'opció de prescindir dels vídeos en FLV. En la majoria de programes per descarregar vídeos de YouTube pots triar que es converteixin a altres formats després descarregar-los, com és el cas de aTube Catcher. aTube Catcher pot convertir el vídeo a una infinitat de formats (AVI, MPG, WMV i 3GP entre d'altres) i fins i tot el pots utilitzar per convertir els arxius FLV que ja tinguis en el teu disc dur, des de la pestanya Video Converter.