El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/3/11

Google introdueix un botó per bloquejar llocs

Google ha anunciat que introduirà una nou botó en la seva llista de resultats de les recerques. Al costat d'aquells que permeten anar a la versió caché o veure llocs similars apareixerà un tercer. Explica que en algunes ocasions l'internauta considera un lloc presentat en els resultats com a pornogràfic, ofensiu o de baixa qualitat. En aquests casos, i si l'internauta té compte en Google, podrà prémer el botó perquè no li siguin presentats en futures recerques.

Quan es cliqui el citat botó, l'internauta rebrà un missatge per confirmar el bloqueig o renunciar a ell. La propera vegada que realitzi una recerca en el qual el cercador presenta llocs rebutjats per l'internauta, aquests no apareixeran en el llistat. L'internauta podrà consultar la seva llista de llocs bloquejats i gestionar-la clicant en un botó que apareixerà a la pàgina del cercador. El bloqueig d'un lloc pot ser cancel·lat a voluntat per l'internauta.

De moment, funciona amb els navegadors Internet Explorer 8, Chrome i Firefox 3.5 o posteriors i en la versió google.com. Pròximament s'incorporarà en les altres versions del navegador.