El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/3/11

Propera programació de tallers de video al PuntTIC

Properament avançarem la programació de Tallers de foto i video al Telecentre Palau Falguera, però abans volem donar uns paràmetres previs que us ajudi a la creació de vídeo amb MovieMaker.
Amb Windows Movie Maker podràs fer vídeos amb les teves fotografies preferides, afegir cançons, inserir transicions entre imatges, crear capçaleres i títols, etc.
El millor de Windows Movie Maker és que ja està instal lat en el nostre sistema operatiu Windows, i només has de buscar en el menú d'inici i executar la aplicació.
En primer lloc hem d'importar les fotografies, fent clic sobre el botó "Imatges"al menú "Importar ".

A continuació, per facilitar la tasca podrem la vista "Guió gràfic" on podrem arrossegar una imatge a cada un dels seus requadres.

Per afegir les transicions premem sobre "Transicions"al menú anomenat "Modificar", i arrossegar la transició que més ens agradi entre les imatges.

Per inserir una cançó canviem la vista a "Escala de temps", importem la cançó (fent clic sobre el botó "Àudio o música"del menú "Importar"), i la arrosseguem a la línia de temps.

Un cop acabada l'edició del vídeo, només hem de guardar en el nostre disc dur, gravar directament en un CD o enviar-lo per correu electrònic. Aquestes opcions es poden escollir en el menú "Publicar a" de la part esquerra de Windows Mitjana Maker.
+ Info: Telecentre Palau Falguera PunTIC 93 666 61 80