El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/10/11

5 aplicacions per recuperar fitxers perduts



Amb el creixement de consum de contingut multimèdia de forma totalment digital, tindríem que recalcar la necessitat de utilitzar backups i copies de seguretat que eviten possibles pèrdues.

Virus, Malware o nosaltres mateixos fen alguna eliminació accidental del algun contingut, poden ser errades catastròfiques en casa de no disposar de copia de seguretat.
Per això os volem ensenyar 5 aplicacions per a Windows que ens ajudaran a poder recuperar els arxius perduts:

eSupport Undelete Plus. Amb una interfície mols atractiva, Undelete Plus de eSuport ens ofereix la possibilitat de buscar i recuperar els documents,fotografies,arxius de email o música de una forma molt senzilla. Es tracta de aplicació bastant coneguda, abans era de pagament, però al dia de avui la podrem trobar de forma totalment gratuïta.


MiniTool Power Data Recovery: A punt de sortir la versió 7, MiniTool no només ens permet recuperar els nostres fitxers, sinó que inclou utilitats bàsiques per reparar particions danyades o recuperar dades dels discos compactes. Aquesta ultima opció es la que es pot destacar d'altres aplicacions.

PhotoRec: esta enfocat a la recuperació de arxius multimèdia, més concretament de imatges que hem pogut perdre o eliminar per error de la nostra targeta de memòria o disc dur.

DiskDigger: és una aplicació senzilla que ens mostra una llista amb les nostres unitats físiques i lògiques. Després d'haver-na fet la selecció d'una ens donara dos opcions:
Excavat normal: Fa una recerca de forma rapida i ens ajudara a buscar els arxius eliminats, però no se encarregara de fer la recerca en els espais lliures.
Excavat intens: Aquest implica que si es busca en el espai lliure. Aquesta recerca durara més temps i no recuperara els noms dels arxius en tot cas.
DiskDigger és diferencia de la resta de aplicacions per ser un programa portable i el seu pes és inferior a un Megabyte.

Glary Undelete:
ofereix un programa molt popular e intuïtiu que ens ajudara amb el nostre sistema FAT, FAT32, NTFS Y EFS. Es ideal perquè mentre altres programes suporten NTFS, no tos poden accedir als arxius especials que utilitzen les característiques de tipus de partició com la compressió. Glary Undelete tracta de recuperar arxius inclòs si aquests estan comprimits, fragmentats o codificats.