El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

6/10/11

Al Octubre continuen els cursos de tràmits!


La tramitació electrònica ens aporta molts beneficis a l'hora de realitzar les nostres gestions personals amb l'administració publica: Estalvi de temps, Estalvi econòmic, Seguretat promoguda per l'administració, traçabilitat i seguiment del tràmit.

Doncs bé com ja sabeu durant els mesos de Setembre a Desembre a la nostra ciutat es portaran a terme un seguit de cursos relacionats amb fets vitals.

El cursos tenen una durada de 4 sessions de dues hores cadascuna, on els usuaris aprendran a fer tràmits de manera autònoma amb l'administració, coneixeran els certificats digitals Idcat i Dnie i a mes a mes sortiran del curs havent realitzat una signatura electrònica.

Es realitzen en els següents horaris a la Torre del Roser: Dilluns i Dimecres de 11:30 a 13:30, Dimecres i Divendres 9:00 a 11:00 i les tardes de Dimarts i Dijous 17:00 a 19:00.

Durant el mes de Setembre s'han realitzat 5 cursos de tràmits On Line on han participat 44 usuaris.

Si no has pogut realitzar el curs de tràmits en el mes de Setembre i t'agradaria fer-ho no t'amoïnis al Octubre també tens l'oportunitat trucant al 93 6666 180.