El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/10/11

Startups, Geolocalització, Realitat Augmentada i Mòbil Learning divendres a CIE

Ja està aquí la tercera col·laboració que conjuntament amb la UOC fem a Radio Sant Feliu, dins de El Mirall. En setmanes anteriors hem comptat amb la participacio de Jordi Batlle, Educolab i SetzeNou, parlant de seguretat a la xarxa i del món audiovisual. Aquí podreu escoltar-los.

I aquesta setmana, a Crear, Innovar i Emprendre parlarem dels startups (emprenedors innovadors) i de dos temes que als ultims mesos s'estan desenvolupant a una gran velocitat: les aplicacions de geolocalització + realitat augmentada i el mòbil learning.


Per parlar-nos d'aquests temes comptarem amb la inestimable participació de Cirkana i de Gemma San Cornelio.


Cirkana és una startup que està desenvolupant una aplicació per a dispositius mòbils que permet descobrir la ciutat d’una nova manera, de forma interactiva, amb gimcanes geolocalitzades, creant experiències urbanes úniques utilitzant l’smartphone.



La Gemma San Cornelio és professora dels estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC,  on coordina l'Àrea de coneixement en Disseny i Creació audiovisual del 2n Cicle de Comunicació audiovisual. Així mateix, és professora del Programa de Doctorat de la pròpia UOC, així com investigadora de l'Internet Interdisciplinary
Institute.


Voleu saber més de la Realitat Augmentada? La Realitat Augmentada i la Ruta Modernista, Realitat Augmentada i Projecte EspiRA, Realitat Augmentada

I recordeu que ens podeu fer arribar les vostres suggerències per propers temes a tractar!

 P.D. Aquí us deixem l'enllaç a aquesta secció.



Recordeu que si us suscriviu al nostre
podcast us arribaran les novetats que hi anirem penjant de següents sessions...