El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/12/06

VOLS GUANYAR UN ORDINADOR???


Des del Telecentre animem als més joves a participar a dos concursos organitzats per www.internetsegura.net i www.iqua.net.

Hi ha dues modalitats:

  • Per nens de 6 a 12 anys. Només has de realitzar un document fet amb dibuix, pintura, collage o imatges dissenyades amb ordinador que faci referència a Internet i a les teves opinions o experiències amb aquest mitjà.

  • Per a joves de 12 a 18 anys. Pots fer un un treball que sigui una Guia Pràctica adreçada als adults perquè coneguin les activitats, coneixements i les ofertes que utilitzen habitualment els joves.

Està en joc un ordinador portàtil d'última generació.

Podeu adreçar-vos al Telecentre per demanar més informació al respecte.

Us informarem i us ajudarem.

Us esperem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El objetivo del concurso es contribuir a la educación de los niños y niñas en el uso positivo y seguro de Internet. Se trata de aprovechar el uso responsable de la Red, con la finalidad de promover una actitud crítica e inteligente ante las nuevas tecnologías, y de forma más concreta en Internet.

Anònim ha dit...

La data límit de presentació dels treballs és el 15 de gener de 2007 !!!!!!

Sant Feliu On Line ha dit...

Efectivament...

Y ahí van unos CONSEJOS PARA LOS PARTICIPANTES:

* Para Diseñar el póster o dibujo puedes utilizar sofware , dibujo a mano o pintura.

* Recuerda que el tema es ¿Qué es para ti Internet? ,por ello debe hacer referencia a Internet y a tus opiniones o experiencias propias con este medio.

* Crea imágenes muy claras para que puedan ser vistas desde lejos, para el caso que tu póster o dibujo deba ser colgado.



Participar en el concurso es un buena oportunidad para que los niños y niñas se familiaricen con Internet, tanto en la práctica de la navegación como en el propio medio en que se desenvuelven para puedan tratar con las personas de su entorno sus propias experiencias en la red.