El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/7/07

La Guineu guanya terreny!


Això no s'acaba mai!

Us hem parlat molts cops de la Famosa Batalla dels Navegadors, i més que us en parlarem.

Aquest cop és per a dir-vos que creix el número de usuaris del navegador Mozilla Firefox a Europa.

Concretament ja són el 28% d'europeus que han abandonat el tradicional navegador que inclou el sistema operatiu Windows, per a tastar una alternativa... més segura? Doncs recentment s'ha descobert que comparteix certes vulnerabilitats amb l'Internet Explorer.

Però això no sembla aturar els usuaris en la seva recerca d'un navegador eficient, segur, versàtil, i bonic. De fet, s'ha convertit en el model a imitar pels desenvolupadors de Microsoft.



En països com Eslovènia i Finlàndia la quota de mercat del Firefox arriba quasi al 50%, i la resta es reparteix entre la resta de navegadors, inclós l'Internet Explorer. A l'Estat Espanyol, la xifra es queda en un 19,1%., tot i que continua creixent. Podeu llegir aquí la notícia sencera.

Font: The Inquirer



Però quin és el secret? Per què un navegador que s'ha de descarregar i instal·lar a l'ordinador (això sí, en 1 minut) està guanyant terreny al navegador que ja ve a l'ordinador estàndard?


Segurament, part d'aquest secret són els seus complements (add-ons). No ens perdeu la pista, pròximament us ensenyarem com tenir el navegador dels vostres somnis en pocs minuts, instal·lant tot tipus de complements que us estalviaran temps, feina i disgustos.


Paciència!