El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/11/07

Un concurs per a tu! Presenta't-hi!

Tens un bloc? T'agrada fer fotos amb el mòbil? O enregistrar vídeos i pujar-los a YouTube?

Vols guanyar 150 € i una càmera digital com aquesta?


Doncs presenta't al I Premi de continguts digitals "Sant Feliu On Line"!

"L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal d’alfabetització digital, convoca el Primer Premi de Continguts Digitals “Sant Feliu On Line” per tal de fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit social per les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de forma que les faci seves, com una nova eina de participació activa i de generació i difusió de continguts digitals locals.

L’objectiu és premiar les millors iniciatives en la creació i/o dinamització de continguts comunicatius i audiovisuals al Web, creats per ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat o sobre alguna temàtica vinculada a la ciutat".

Tens fins al 3 de desembre per a presentar el teu treball en qualsevol d'aquestes 4 categories, o si vols, en més d'una:


• Categoria 1: Millor bloc ciutadà.

• Categoria 2: Millor fotolog/videobloc.

• Categoria 3: Millor fotografia presa amb telèfon mòbil.

• Categoria 4: Millor minimetratge afeccionat allotjat a Internet.

El guanyador de cada categoria rebrà 150€ i una càmera digital de 6 megapíxels, i el segon classificat 100€ i una memòria USB.

Envia les teves dades (nom i cognoms, adreça, NIF, telèfon de contacte, correu electrònic, categoria/es on es vol participar, l’obra o dades específiques de l’obra i una breu descripció) a l'adreça ciutatinnovadora@santfeliu.cat indicant "inscripció concurs SFOL" en l'assumpte i espera pacientment fins al 14 de desembre, que serà quan es publicaran els noms dels guanyadors/es.

"Els criteris de valoració del jurat seran l’originalitat i l’interès de la temàtica i continguts; la personalització i adequació de l’estil, el disseny i la tècnica; així com d’altres específics com la periodicitat d’actualització de continguts i el grau d’interacció amb els visitants en el cas de blocs, fotologs i vídeoblocs".

El lliurament de premis es durà a terme a la segona quinzena de febrer, al Palau Falguera.

Consulta les bases del concurs aquí.

El projecte municipal d’alfabetització digital Sant Feliu On Line impulsa tot un conjunt d’actuacions encaminades a promoure l’aprenentatge i la utilització de les TIC per a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat.


www.santfeliu.cat/online/premi