El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/11/09

Internet, un dret més proper













Fa un mes us parlàvem del cas de Finlàndia, on a partir del mes de juliol de 2010 es garantirà, a tots els seus ciutadans, l'accés a Internet a un preu raonable i amb una velocitat de descàrrega mínima d'un megabit per segon. Aquesta realitat que ens podia semblar una mica llunyana, a partir de l'1 de gener de 2011 ja no ho serà tant.

El Govern ha decidit convertir la banda ampla en un dret per tots els ciutadans de l'Estat. El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, va anunciar ahir, en la tercera edició del Fòrum Internacional de Continguts Digitals (Ficod), que a partir de l'1 de gener de 2011 qualsevol ciutadà que ho sol·liciti tindrà dret a un accés a Internet amb una velocitat mínima d'1 megabit per segon.

Garantir aquest dret, però, no serà fàcil. Els operadors no estan interessats en fer arribar aquest servei a zones rurals o amb poca població ja que els és deficitari. Així doncs, haurem d'esperar per veure quines mesures adopta el Govern per fer d'aquesta iniciativa una realitat per TOTS.