El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/2/14

Tancada la nova programació pel març al Punt TIC Palau Falguera


Foto digital, recerca de feina,  escoles i entitats serán els eixos de les noves accions.

Ja ha sortit la nova programació d'accions TIC al Punt TIC Palau Falguera orientada a apropar les noves tecnologies a la ciutadania de Sant Feliu.
Una de les línies que volem impulsar és el suport a persones desocupades en la recerca de feina. A tal efecte i tot coordinant-nos amb el Servei Local d'Ocupació, oferim un Curs d'Iniciació al Pc per a persones desocupades. Aquest, dotarà de les competències mínimes indispensables per posteriorment fer un bon currículum i poder mirar ofertes de feina a internet. Dilluns i dijous de 11 a 12.30.
En la mateixa línea però orientat a persones que ja tenen el cv i són usuàries de portals de treball, tenim uns tallers sobre noves eines de recerca de feina: videocv, cvwebs, xarxes socials laborals, ciberreputació, etc. Incloem també aquí un taller sobre emprenedoria 2.0 per aquelles persones que els hi volta alguna idea al cap sobre muntar un negoci a la xarxa. Divendres de 9.30 a 11.
La foto digital será protagonista els dimecres a la tarda amb un curset bàsic orientat a aquelles persones que tenen una càmera digital però tenen problemas en organitzar-les i compartir-les. Dimecres de 17 a 18.30
Els dimarts a migdia hi haurà un espai permanent d'assessorament a entitats i petits comerços sobre presencia a internet, que inclou la creació web i el lligam amb xarxes socials. Tot orientat a tenir el màxim  d'usuaris informats amb el mínim cost de temps i diners.
I també será el mes de les xerrades per infants sobre seguretat i ús eficient del pc. Diverses escoles de la ciutat passaran pel centre per rebre aquest suport.

Com veieu un menú variat i suculent.

Si esteu interessats en apuntar-vos

 
Punt Tic Palau Falguera,

93 666 61 80 (dimecres de 15.30 a 17.30 i divendres de 11 a 13 hores)

telecentre@santfeliu.cat