11/4/14

Puc connectar-me gratis a Sant Feliu?


L'accés als punts de connexió a la xarxa WIFI municipal no és mitjançant una clau , sinó mitjançant acreditació, és a dir, has de certificar qui ets quan et connectes.  Per connectar-te has de tenir un certificat IdCAT o el DNI Electrònic.

Amb l'objectiu de facilitar l'accés a Internet sense fils a la ciutadania, l'Ajuntament de Sant Feliu ha creat diferents espais d'accés WiFi gratuïts. Actualment la ciutat disposa de 9 punts WiFi municipals distribuïts pels diferents barris de la ciutat.

Aquí podràs veure uns documents sobre els certificats digitals.  http://youtu.be/41kh_y64Uz4.

A continuació, un llistat d'altres punts de connexió gratuïts que formen part del Wifi Ciutat.

Wifi Ciutat: xarxa sense fils en espais oberts

Per poder accedir a aquests punts de connexió municipals has de tenir l'IdCAT o el DNI electrònic.

Aquests punts estan ubicats en diferents espais oberts de la ciutat. Són els següents:

• Jardins del Palau Falguera - WiFi Falguera • Torre del Roser - WiFi Torre del Roser • Plaça de la Vila - WiFi Pl. Vila • Plaça Can Maginàs - WiFi Maginàs • Plaça de les Roses - WiFi Can Calders Salut

Wifi en equipaments municipals

Racó Wi-Fi al Telecentre

La realització d'aquest "Racó WiFi" és lliure per a tots els usuaris i usuàries estiguin registrats a l'aplicació telemàtica de la xarxa "Sant Feliu On Line". L'alta a l'aplicació es pot sol·licitar al personal dinamitzador del Punt TIC.

Aquesta xarxa inalàmbrica va lligada al funcionament del Telecentre i estarà operativa en l'horari d'obertura del Telecentre. Consulta els horaris.

Biblioteca Montserrat Roig

Dins l'horari d'obertura de la biblioteca, els usuaris poden fer ús de connexió Wifi dins de les instal·lacions. És necessari disposar del carnet de la biblioteca.

Complex municipal de piscines

Palau Municipal d'esports

Cap comentari: