El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/5/14

L'oferta formativa i les activitats del Punt TIC a la Biblioteca Montserrat Roig



A la Biblioteca municipal Montserrat Roig, també podeu conèixer els propers cursos i activitats que es realitzaran al Punt TIC Palau Falguera!

Mensualment, el Punt TIC del Palau Falguera difon les noves formacions previstes per mitjà de diferents canals que permeten fer arribar la informació a la ciutadana i també, fa ressò de les activitats que s'hi fan.

Així, el passat dia 17 de maig, vàrem celebrar al Punt TIC una jornada de portes obertes amb motiu del Dia Mundial d'Internet i la Biblioteca va fer-se "eco" d'aquesta noticia al seu blog. D'altra banda, la Biblioteca també informa periòdicament, de les formacions que realitzem i per al mes de juny, va fer noticia al blog amb els tallers que s'impartiran, a més de disposar de tota la informació en format paper i cartellería.

El blog, a més, recull totes les informacions referides a serveis, agenda, notícies, activitats infantils, espai jove, Biblioteca virtual, etc. que gestiona i organitza l'equipament municipal. Cal destacar la possibilitat de realitzar tràmits online i gestions com reservar llibres, renovar el préstec, consultar recomanacions de novel·les i guies de lectura, reservar un ordinador, etc., sense sortir de casa.

Si encara no ho has fet, visita el blog de la Biblioteca municipal Montserrat Roig i estigues al corrent de tot! No t'ho perdis!

http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com.es/