20/6/15

Coneixes Storify?

Storify és una plataforma en línia que ens permet redactar articles, notícies o històries d’una forma totalment innovadora.

Com?

Agafant la informació que circula per les xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, Youtube, Tumblr, Google i moltes altres.

Ens permet agafar els tuits, les actualitzacions d’estat o de fotografies, els nostres vídeos preferits i imatges d’un mateix tema aconseguint així crear una història totalment organitzada; amb coherència i ordre.

Aquestes creacions es poden fer de dues formes; des de la plataforma web (https://storify.com)  o des de la seva aplicació per l’iPad.

El seu funcionament és molt senzill; una vegada creat el nostre compte, només haurem de sincronitzar les nostres xarxes socials i començar a divertir-nos!


Quina utilitat té Storify?

Se’ns presenten dues versions d’Storify; la primera a nivell usuari que ens permet fer recopilacions d’històries i de converses, i l’altra versió d’Storify està aplicada a l’empresa; fent ús d’aquesta informació en temps real qualsevol empresa pot seqüenciar l’ús d’un hashtag o saber que està de moda per aplicar a campanyes de màrqueting, entre altres.
  


Només queda que la provis i ens deixis un comentari amb el que opines i com ha estat la teva experiència!

I no ho oblidis; si vols conèixer mes plataformes i aplicacions com aquesta, tenim formacions i cursos adaptats a les teves necessitats als Punts TIC municipals Torre del Roser i Palau Falguera. 

Informa’t!

Per a més informació i inscripcions:
622.88.33.01 (Horari de 10 a 13h i de 17 a 19.30h)
c/Falguera, 6 (Punt TIC Palau Falguera)
c/Joan XXIII, 14 1ª planta (Punt TIC Torre del Roser)

Cap comentari: