El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/6/06

El plaer de conèixer




Molt sovint no fem quelcom, no llegim un bon llibre, no gaudim d'una nova pel·lícula o no ens regalem el plaer d'un àpat al millor restaurant de la ciutat per una única i senzilla raó: Perquè no sabem, perquè ningú no ens ho ha dit.

I no és que es tracti d'informació exclusiva, que algú ens vulgui amagar aquestes dades... és tan simple com que necessitem que algú o quelcom, per casualitat o amb la intenció de compartir, ens obri una porta.

Per què us explico això, us preguntareu... Per fer-vos saber que a Sant Feliu hi ha una porta que roman sempre oberta. És la porta d'entrada a un món en el qual podeu trobar-hi de tot. De vegades es tracta d'una porta física, al Telecentre del Palau Falguera, d'altres virtual, com al portal web de Sant Feliu On Line www.santfeliu.org/online.


Podria explicar-vos què hi podreu trobar, el que podreu aprendre i descobrir però... què preferiu? Un mapa i una guia d'aquell racó del món que voleu visitar o viure la vostra pròpia experiència, personal i intransferible? Això sí, no oblideu que els grans viatgers duen sempre a sobre un diari de a bord. El vostre és aquest blog. No deixeu d'explicar-nos les vostres rutes i molt molt bon viatge!

Iolanda, membre de l'equip de SFOL