3/7/06

L'EDAT I LES NOVES TECNOLOGIES

Un telecentre és un espai destinat a oferir accés fàcil a les noves tecnologies sense barreres. L'edat no ha de ser cap impediment: us podeu apropar al nostre espai tant si teniu 3 anys com si en teniu 99. Tant fa. Segur que trobareu quelcom interessant adaptat a les vostres necessitats.

Aquí teniu a la Sofia, que amb només tres anyets fa la seva amb l'ordinador. A la Sofia li agrada veure pàgines web de les Tres Bessones, escoltar cançons i jugar a jocs en línia ( podeu veure
http://www.cercifaf.org.pt/mosaico.edu/ca/index_ca.htm ).

Recordeu que al lloc web de Sant Feliu On Line (www.santfeliu.org/online) podeu trobar, a la secció "Infància i Seguretat", jocs educatius digitals i en línia per a infants.

Encara que la Sofia no ho sap, aquests jocs web i en línia li fan servei a nivell psicomotriu i per agafar destresa amb les eines informàtiques que ja, a ben segur, li acompanyaran tota la vida en el seu aprenentatge.

A l'altre extrem tenim al senyor Joan, de 78 anys, el qual volia conèixer què és això d'Internet i que "encara que m'agafa una mica vell, ja m'agrada".

Diferents objectius però igual satisfacció.