El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

6/11/07

Benvingut, Eloi!

Des d'ahir, si veniu al Telecentre en horari de matí, haureu notat un canvi. Què li ha passat a l'Antonio? S'ha encongit? Algú l'ha rentat amb aigua calenta?

No! És el nostre nou dinamitzador digital del Telecentre Falguera, l'Eloi Salas.

L'Eloi és Treballador Social, i pràcticament va nèixer amb un ordinador a sota el braç. S'autodefineix com un "friqui de la informàtica", sobretot de la navegació per Internet i de jocs com el HatTrick. També és un apassionat dels programes d'intercanvi d'arxius (p2p), encara que l'eMule no li agrada gaire (-"és un niu de virus!"-, ens diu).

Escolta molta música, sobretot Ska clàssic i punk, i no s'apunta a la guerra entre Internet i la televisió, sinò que es distreu amb les dues pantalles. De la "caixa tonta" li agraden sèries "enganxoses" com Lost, Heroes o Prison Break, i animacions amb crítica social com The Simpsons, Padre de familia i Futurama.

Aquí podeu veure la cerimònia de Traspàs De Claus, oficiada amb tot el protocol d'una abdicació reial. Adéu, Antonio! Benvingut, Eloi!


1 comentari:

Unknown ha dit...

Pero seras cab... allero!! Esto va a tener venganza!! Mas vale que no te coja en ninguna situación comprometida, porque a la que te descuides estaras en el bloc!!!!!

Saludos a tots/es