El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/3/09

InfoONLINE: nou informatiu

No fa gaire, a principis d'aquest mes us recordàvem que ja estaven a la vostra disposició els infoONLINE 6 i 7. Doncs ara us informem que ja podeu trobar al nostre canal de Youtube l'infoONLINE 8.

En aquesta edició parlem dels Premis de Continguts Digitals Sant Feliu On Line, que, per cert, aprofitem per recordar-te que si tens un blog, videoblog, fotoblog... o un telèfon amb càmara de fotos, encara estàs a temps de participar-hi.

També parlem del Festival de Curtmetratges sociolaborals Work On Fest, de tallers d'iniciació a la informàtica per la recerca de feina i us presentem un nou "cas d'èxit: empreses en línia". En aquesta ocasió parlem de Nucs, un exemple de blog comercial que ja us vam presentar aquí.

Amb la visualització dels InfoONLINE es pot estar al dia de les diverses actuacions del projecte municipal d’alfabetització digital “Sant Feliu On Line”de la Regidoria de Noves Tecnologies.

El to d’aquest telenotícies local sobre les noves tecnologies i la inclusió digital cerca una comunicació amb un estil més proper, informal però d’actualitat i rigorós .

La idea és reflectir en format vídeo a Internet les principals novetats locals en el camp de les noves tecnologies.

Ja sabeu que a la secció "ON LINE TV" de la web de "Sant Feliu On Line" també els podeu trobar:www.santfeliu.cat/online/onlinetv