El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/4/09

Pares i mares amb els seus fills al Telecentre

Com ja sabeu, al Telecentre del Palau Falguera, disposem, a més dels cursos i tallers que programem de manera periòdica, cada dia, una estona d'accés lliure.

En aquest horari és freqüent veure a diferents usuaris que fan ús de l'espai i les màquines per a realitzar diverses gestions com comunicar-se via e-mail o missatgeria instantània amb els seus amics i familiars, fer el currículum i apuntar-se a alguna borsa de feina, buscar informació i fotografies, planificar viatges... i moltes més coses.

Una de les coses que més ens agrada es trobar pares que s'apropen al Telecentre amb els seus fills (o fills que s'apropen al Telecentre amb els seus pares!). Per exemple la Blanca i el Joan, fidels a les tardes de dilluns i dimecres. El Joan és un gran competidor, molt fan de pàgines de jocs com Minijuegos i Grandesjuegos... de vegades si tenim una estoneta fem una partida a dos jugadors. Potser algun dia li recomano visitar Megajocs una pàgina en català que també conté molts jocs. La Blanca aprofita aquests moments per fer recerques d'informació i realitzar les seves gestions.


L'altre dia també vam tenir la visita de l'Albert i el Carles. A la foto podem veure com cadascun utilitza Internet en funció de les seves necessitats, tot i, pel que sembla, ambdós són molt inquiets i mentre l'un consulta els deures de la "uni" el més petit regira el Google Earth!

Us recordem els horaris d'accés lliure:

Matins de dilluns a divendres: 11.45h a 13.30h
Tardes de dilluns i dimecres: 16.30h a 18.15h
Tardes de dimarts, dijous i divendres: 16.30h a 17.15h

Fins aviat!