14/10/10

ELS DINAMITZADORS DEL PLA OCUPACIONAL: Egor

Hola, em dic Egor, tinc 22 anys i treballo a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat gràcies a l'últim pla ocupacional que es vadur a terme. Sóc dinamitzador digital del Casal de Joves de Sant Feliu. Des d'aquí impulsem la participació de joves en projectes informàtics a més d'oferir assessorament en diverses àrees d'aprenentatge, tutorització del treball de recerca o l'elaboració d'un currículum vitae.


Sota la tasca de dinamitzar l'aula, capto demandes de tota mena perquè siguin organitzades i dutes a terme; ara m
ateix oferim cursos d'ofimàtica i optimització de sistemes operatius els dimarts de 18.00 a 20.00, i també cursos d'introducció a la ofimàtica per a persones menors de 35 anys els dilluns i dimecres durant la tarda. Sense oblidar l'oci, impulsem projectes d'edició d'imatges, jocs en línia i altres activitats informàtiques.

Al mateix temps treballo en el redisseny o creació d'algunes pàgines web amb codis html com el bloc del Casal de Joves (http://www.santfeliu.cat/jove) o un projecte anomenat "e-Learning Englishboard", d'assessorament gratuït en anglès, combinat amb classes teòriques per qui estigui interessat.

Actualment visc a Sant Feliu, estudio Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona, treballo al Casal per les tardes i també jugo a handbol a l'equip del poble. Convido a qualsevol persona interessada que s'informi de les activitats que es realitzen al Casal de Joves, on trobareu un ambient sociable i ple d'activitats.