El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/1/11

Youtube Leanback, vídeos des del sofà de casa teva

Una de les majors molèsties de Youtube és haver d'estar asseguts davant el PC per canviar de vídeo. Per gaudir millor de Youtube comptem amb Youtube Leanback.

Com funciona?
La idea de Youtube Leanback pretén convertir l'experiència de veure vídeos a l'ordinador en quelcom més proper a la televisió tradicional. Tu tries el contingut, però després pots relaxar-te en el teu sofà i deixar que el ratolí descansi.

Igual que encendre la tele
Per gaudir de Google Leanback, només has d'obrir-lo i Youtube començarà a reproduir vídeos, igual que si acabés d'encendre la televisió.

Contingut immediat
Si vols triar el que vols veure en lloc de confiar en la selecció automàtica Youtube Leanback simplifica el procés. Només has de començar a escriure per que s'obri automàticament una finestra de recerca, sense necessitat de navegar ni fer servir el ratolí. Els resultats de la recerca es mostraran i en uns segons pots començar a veure els vídeos del partit d'ahir o els acudits dels teus còmics favorits, un darrere l'altre.

Youtube Leanback compta també amb un sistema bastant còmode per navegar pel millor del dia o pels teus favorits, llistes o subscripcions. Podràs veure'ls a la part inferior de pantalla, moure't ràpidament d'un a un altre amb l'ajuda del teclat i aturar o reprendre la reproducció prement la barra espaiadora.

NOVETATS sempre... des del Telecentre PunTIc Palau Falguera!