El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/12/11

Taller Descobreix: Els Llibres Digitals



T'agrada aprendre en tot moment sobretot termes relacionats amb noves tecnologies? Si es així estas de sort.

Els dies 12,13 i 14 de Desembre a les 19h es realitzen al Punt Tic del Palau Falguera una serie de tallers per a tots i totes, 3 tallers d'hora i mitja cadascun impartits per personal de la biblioteca UOC.

Taller 1: Panorama actual

Sessió introductòria sobre el llibre electrònic, formats disponibles (epub, mobipocket, pdf..), els dispositius que podem trobar al mercat (e-readers, tauletes, smartphones…) i les tecnologies que utilitzen (e-ink, pantalles tàctils, connectivitat…).

Taller 2: Construint la nostra biblioteca digital

A aquesta sessió s’explicaran les opcions disponibles per a l’adquisició de continguts per als nostres dispositius de lectura digital. S’hi presentaran tant fonts de materials gratuïts disponibles a internet com la disponibilitat i les característiques de les principals plataformes comercials.

Taller 3: Gestió de continguts digitals i autoedició

S’aprofundirà en l’ús dels programes disponibles per a la gestió dels continguts digitals que tenim en la nostra col·lecció. Es treballarà en com generar els nostres propis documents en un format compatible amb els nostres dispositius o com realitzar el canvi i la conversió de format dels documents que ja tinguem. Es presentaren programes com ara Adobe Digital Editions, Stanza, Sigil o Calibre.

Si t'agradaria realitzar aquests tallers inscriu-te al següent enllaç: http://territori.blogs.uoc.edu/2011/11/descobreix-els-llibres-digitals/

Per mes informació apropeu-vos a la UOC Seu Torre del Roser
Carrer Joan XIII,14 Sant Feliu de Llobregat
uocsantfeliu@uocedu, Telefon: 936327474

Tu també pots pujar-te al carro dels Llibres Digitals!.