5/12/11

Taller Descobreix: Els Llibres DigitalsT'agrada aprendre en tot moment sobretot termes relacionats amb noves tecnologies? Si es així estas de sort.

Els dies 12,13 i 14 de Desembre a les 19h es realitzen al Punt Tic del Palau Falguera una serie de tallers per a tots i totes, 3 tallers d'hora i mitja cadascun impartits per personal de la biblioteca UOC.

Taller 1: Panorama actual

Sessió introductòria sobre el llibre electrònic, formats disponibles (epub, mobipocket, pdf..), els dispositius que podem trobar al mercat (e-readers, tauletes, smartphones…) i les tecnologies que utilitzen (e-ink, pantalles tàctils, connectivitat…).

Taller 2: Construint la nostra biblioteca digital

A aquesta sessió s’explicaran les opcions disponibles per a l’adquisició de continguts per als nostres dispositius de lectura digital. S’hi presentaran tant fonts de materials gratuïts disponibles a internet com la disponibilitat i les característiques de les principals plataformes comercials.

Taller 3: Gestió de continguts digitals i autoedició

S’aprofundirà en l’ús dels programes disponibles per a la gestió dels continguts digitals que tenim en la nostra col·lecció. Es treballarà en com generar els nostres propis documents en un format compatible amb els nostres dispositius o com realitzar el canvi i la conversió de format dels documents que ja tinguem. Es presentaren programes com ara Adobe Digital Editions, Stanza, Sigil o Calibre.

Si t'agradaria realitzar aquests tallers inscriu-te al següent enllaç: http://territori.blogs.uoc.edu/2011/11/descobreix-els-llibres-digitals/

Per mes informació apropeu-vos a la UOC Seu Torre del Roser
Carrer Joan XIII,14 Sant Feliu de Llobregat
uocsantfeliu@uocedu, Telefon: 936327474

Tu també pots pujar-te al carro dels Llibres Digitals!.