El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/5/12

1r Concurs Joves Talents de Sant Feliu 2012

Us agrada ballar o cantar? Teniu inquietuds artístiques, aptituds teatrals..? Sou un grup i voleu donar-vos a conèixer i demostrar la vostra qualitat? Si és així... el Concurs de Joves Talents és la vostra oportunitat. Aquesta iniciativa, portada a terme per la casa d'Oficis d'Animació Sociocultural del Projecte Fem Barri i els Diables de La Salut, tindrà lloc el proper divendres 1 de juny de 22 a 00:30h. en el marc de les Festes de La Salut.
Aquest Concurs vol ser un espai on els joves talents de Sant Feliu puguin donar-se a conèixer tot demostrant les seves habilitats i per aquesta raó s'ha construït una pàgina a Facebook (www.facebook.com/concursjovestalents) per portar a terme aquesta tasca, alhora que s'escalfa l'ambient de cara a aquesta #nitjove de les Festes del barri de La Salut.
En què consisteix el concurs i com es pot participar? 
El concurs es divideix en dos categories perquè tothom hi tingui cabuda: música i ball i arts escèniques (teatre, clown, acrobàcia...). A partir d'aquestes categories on es pot enquadrar la vostra actuació els  requisits per participar són:
  • Tenir entre 16 i 34 anys
  • Formar un grup (o participar-ne amb el teu si ja en tens): mínim 2 persones, màxim 10.
  • Durada màxima de l'espectacle: 5 minuts
Què es valorarà de les actuacions?
La creativitat, l'originalitat en la posada en escena, la qualitat de les actuacions, la novetat de l'espectacle...
Premis
Per als guanyadors es farà una programació d'actuacions durant l'any en diferents esdeveniments culturals i festius de la ciutat; a més hi haurà en joc la realització per als guanyadors de un video-book promocional del grup.

Com fer la preinscripció?
Per fer la preinscripció, ho heu de fer a través de la següent butlleta, que trobareu també a la pàgina facebook del concurs de talents: . Un cop enviada, rebreu un mail de confirmació de la preinscripció en el que se us convocarà un dia perquè presencialment pugueu recollir la vostra credencial per a la participació.

Feu passar l'esdeveniment als vostres contactes i no deixeu passar aquesta oportunitat mostrant-nos el vostre talent!!