El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/5/12

El Punt Tic Palau Falguera ha participat en la 2a TROCAMBA de Sant Feliu de Llobregat

Dijous 24 de Maig, es va celebrar al Palau Falguera la 2a TROCAMBA(Trobada de Comitès Ambientals d’Alumnes). Aquesta trobada va voler ser un espai d’intercanvi d’idees i bones pràctiques entorn la sostenibilitat de les escoles participants.
Va estar organitzada pels mateixos mestres, professors i alumnes de les escoles participants, amb el suport i coordinació de l’Oficina de Serveis Ambientals.

La trobada va constar de  3 parts: una d’intercanvi d’experiències entre els alumnes, una més temàtica en la que es van realitzar tallers sobre l’Energia i el canvi climàtic, i una en la que tot allò après es va plasmar en tallers de comunicació (ràdio, vídeo, creació artística, cançó, manifest i eines 2.0).

Un d’aquests tallers eines 2.0 és va realitzar al nostre centre, amb la participació de 15 alumnes de secundària de la ciutat. La activitat va consistir en la creació d’una pàgina al Facebook, la creació d’un banner per la portada de la pàgina, d’un logotip per la foto de perfil i la creació de nous comentaris per la pàgina. Els participants al taller van convidar al seus companys de classe que tenen Facebook, per que entre tots continuïn  ampliant el contingut de la pàgina. Ja han arribat a ser 50 m’agrada, ajuda'ns a arribar al 100 a la pàgina Trocamba Sant Feliu.