El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/10/12

Participants al Yuzz (II): Jose Vicente Herraiz i Heimdal

Seguim la sèrie de reportatges sobre joves participants en anteriors edicions del Yuzz. Avui tenim el plaer de mostrar-vos un projecte ben diferent al d'Edu Junyent. Amb aquest exemple veureu altres casos d'emprenedoria de base tecnològica que potser us inspiren en les vostres idees.

En Jose Vicente Herraiz és un diplomat en Gestió i Administració Publica, que des de València ens presenta un projecte molt enriquidor: Heimdal.

Per ell, ser emprenedor és " Ser una persona decidida, saber el que vols arribar a aconseguir i tenir il·lusió per aconseguir alguna cosa. La idea de tenir la meva pròpia empresa és una cosa que em fa sentir-me i còmode amb el que faig, això és una cosa molt important a l'hora d'aconseguir l'èxit, poder sentir que has aconseguit arrencar i gaudir d'alguna cosa amb el que has somiat temps enrere"

Heimdal és una empresa dedicada a cobrir les necessitats bàsiques de les persones com són l'aiguapotable, l'electricitat, o el sanejament, d'una manera senzilla, neta i barata utilitzant les energiesrenovables . A més donen cobertura i assessorament sobre el desenvolupament de projectes d'enginyeria, projectes agrícoles o projectes d'ajuda, Cooperació i desenvolupament.


En quin procés està l'empresa?
"Ara mateix estem treballant en algunes regions d'Àfrica, en alguns projectes de potabilització de l'aigua, tractament d'aigües residuals, i energies renovables, tot això d'una manera neta senzilla i barata.
Ens trobem en ple creixement però això si fora de les nostres fronteres i lluny de casa. No paro d'anar i venir posant en marxa diferents projectes i estudiant diferents possibilitats de poder ajudar a la gent de la millor manera possible."
Què és el que més valores de la teva experiència com Yuzz? Què t'ha aportat el concurs?
"El programa Yuzz m'ha donat la possibilitat d'estar a prop de persones com jo, d'adonar-me que sempre s'ha d'estar envoltat d'energia positiva i de persones amb il·lusió, per veure de diferents perspectives el camí a seguir per aconseguir el nostre objectiu. És important per emprendre i no sentir-nos sols en el camí els diferents programes de suport a emprenedors com la iniciativa Yuzz o els serveis que ofereix el CEEI València.
M'ha ajudant molt a fixar-me una estratègia empresarial i t'adones que no hi ha una sola via per arribar a la meta, que hi ha més camins o formes d'aconseguir-i el suport i l'ajuda que reps per part del centre i del programa és molt important."
Com va ser la convivència amb un grup de 20 nois / es que competeixen per ser els millors?
La veritat que em vaig quedar sorprès, perquè pensava que hi hauria molta competitivitat i no és així, hi ha hagut molt bon ambient de treball i companyonia, et donen idees que t'aporten visions diferents, a més d'ajudar-nos els uns als altres i compartir el nostre coneixement en els diferents camps. M'ha aportat i donat a conèixer alternatives molt interessants. És bo que altres persones s'interessin per la teva idea i sentir-te útil en les idees dels altres.
Què diries als joves que s'estan pensant emprendre perquè donessin el pas que tu has donat
"A ells els diria, que si ells creuen que tenen una bona idea, que li facin cas al seu cor que al final és el que ens mou i ens fa aconseguir coses que pensem que eren impossibles d'aconseguir, que siguin persistents i constants en el que fan i creuen."
I per acabar, una frase?
"Cal deixar empremta en el camí. M'agradaria ser un empresari que no es fixa només en els números i en els beneficis empresarials, sinó a més que aportés alguna cosa a la societat, i la possibilitat d'ajudar a aquells que ho necessiten de veritat. Deixar empremta en el camí i aportar el meu granet de sorra."
Moltes gràcies per la teva col·laboració Jose Vicente i molta sort!!