4/3/14

Motor Fangu, un exemple de pla de comunicació per petits comerços

http://motorfangu.blogspot.com.es/

Les petites empreses de Sant Feliu tenen assessorament gratuït al Punt TIC Palau Falguera

Motor Fangu S.L. és el concessionari de Renault a Sant Feliu. Des de fa un temps han vist clar que cal estar a la web si vols vendre més. I s'han posat en mans del Punt TIC Palau Falguera per fer un taller individualitzat sobre com millorar la seva presència a internet.
Ara tenen un blog per publicitar la seva oferta i diversos mitjans per fer-les arribar als seus usuaris: subscripció via mail, facebook o twitter. El més important és que no han de dedicar ni diners (totes les eines són gratuïtes, i el nostre suport també) ni massa temps, ja que a partir d'ara només caldrà que parin atenció al blog.
Si esteu en un cas similar, veniu al Punt i us farem el mateix que a Motor Fangu.

telecentre@santfeliu.cat
93 666 61 80

1 comentari:

administrador ha dit...

Hola, desde Motor Fangu queremos agradecer al Punt Tic Falguera y en especial a Antonio Collado, el trato recibido tanto en la formacion como en la flexibilidad de horarios, tan importante para los comerciantes.
Me permito la licencia de animar a todas las pequeñas empresas y comercio local a aprovechar la oportunidad que nos brinda el Punt Tic para desarrollar las aplicaciones que nos permiten tener presencia en la red, tan necesario a dia de hoy, ademas tanto el curso como las plataformas sin coste economico.
Sin duda un recurso muy recomedable.
Gracias por todo
Luis Gutierrez
Motor Fangu SL