El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/3/14

Motor Fangu, un exemple de pla de comunicació per petits comerços

http://motorfangu.blogspot.com.es/

Les petites empreses de Sant Feliu tenen assessorament gratuït al Punt TIC Palau Falguera

Motor Fangu S.L. és el concessionari de Renault a Sant Feliu. Des de fa un temps han vist clar que cal estar a la web si vols vendre més. I s'han posat en mans del Punt TIC Palau Falguera per fer un taller individualitzat sobre com millorar la seva presència a internet.
Ara tenen un blog per publicitar la seva oferta i diversos mitjans per fer-les arribar als seus usuaris: subscripció via mail, facebook o twitter. El més important és que no han de dedicar ni diners (totes les eines són gratuïtes, i el nostre suport també) ni massa temps, ja que a partir d'ara només caldrà que parin atenció al blog.
Si esteu en un cas similar, veniu al Punt i us farem el mateix que a Motor Fangu.

telecentre@santfeliu.cat
93 666 61 80

1 comentari:

administrador ha dit...

Hola, desde Motor Fangu queremos agradecer al Punt Tic Falguera y en especial a Antonio Collado, el trato recibido tanto en la formacion como en la flexibilidad de horarios, tan importante para los comerciantes.
Me permito la licencia de animar a todas las pequeñas empresas y comercio local a aprovechar la oportunidad que nos brinda el Punt Tic para desarrollar las aplicaciones que nos permiten tener presencia en la red, tan necesario a dia de hoy, ademas tanto el curso como las plataformas sin coste economico.
Sin duda un recurso muy recomedable.
Gracias por todo
Luis Gutierrez
Motor Fangu SL