El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/1/11

Dropbox, un disc dur virtual de gran utilitat!!!

Què et semblaria tenir una unitat de disc més en el teu ordinador, gratuïta i disponible des de qualsevol altre ordinador o dispositiu mòbil, amb la qual no haguessis de fer obsoletes sincronitzacions d'un a un altre costat i viceversa? Bé, oi? Doncs per això precisament serveix Dropbox.
A més de ser una utilitat general per a tot tipus de persones i per a qualsevol classe d'arxius: música, factures, llibreries de qualsevol programa, fotografies, etc, pots emmagatzemar i tenir centralitzats els teus apunts i textos de consulta per als teus estudis.
Una altra de les avantatges de Dropbox és compartir informació amb qui tu vulguis. El procés és molt més fàcil si les dues persones que comparteixen són usuàries de Dropbox ja que n'hi hauria prou donar-li a Dropbox el mail de l'usuari amb qui vulguis compartir un fitxer o carpeta perquè aquest veiés aquest fitxer o directori en la seva pròpia unitat de disc de Dropbox .
Per registrar-te a Dropbox pots utilitzar la invitació que et donem més avall. En accedir per primera vegada al teu compte comptaràs amb 2 gb d'espai per al que vulguis, però els pots incrementar fins a 8 gb si els teus amics i coneguts es registren a través de la invitació personalitzada (un enllaç exclusiu que genera Dropbox per a tu) que tu els passis. Per descomptat, també hi ha plans de pagament en Dropbox que augmenten notablement la capacitat en disc.