El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/4/11

Fences: posant ordre a l'Escriptori

L'escriptori de Windows és un espai en el que pots posar accessos directes a carpetes, documents i programes que utilitzis sovint. Així t'és més ràpid i fàcil trobar-los.
No obstant això, amb el pas del temps s'acaben acumulant multitud d'icones i l’escriptori es converteix més en una molèstia que en una ajuda.
Per sort, hi ha solucions a aquest desordre. Una de les millors és Fences (en anglès tanques), una eina que crea espais invisibles a manera de tanques per organitzar les teves carpetes i programes.
Només necessites un minut per organitzar el teu escriptori.
El primer pas és descarregar Fences i instal•lar-lo al teu ordinador. El procés és simple i ràpid.
  • Després de la instal•lació, Fences et donarà la benvinguda i et demanarà que triïs entre dues opcions: crear un organigrama automàtic o dissenyar el teu propi Fences des de zero. Amb la primera opció, comences a utilitzar Fences, pots crear dues Fences inicials on posar icones o ordenar tots automàticament.
  • Des de la pestanya Aparença, Fences permet mostrar etiquetes per diferenciar els espais, per exemple, Programes favorits, Documents de la feina o Jocs. També podràs personalitzar la transparència dels fons o el seu color, en cas que vulguis que destaquin per sobre del fons d'Escriptori.
  • A la pestanya Eines trobaràs una de les funcions més útils de Fences és la possibilitat de crear instantànies o còpies de seguretat. Així, si per un canvi de resolució perds l'ordre de les icones a l'escriptori, amb la instantània el recuperaràs com si no hagués passat res.
Gaudeix-lo!