11/6/12

Parlen de Sant Feliu, INNOVA

Obrim el Diari de Sant Feliu del mes de juny i ens trobem amb uns comentaris molt possitius de la feina que conjuntament amb Promoció Econòmica i l'associació santfeliuenca Xarcont vam desenvolupar dins de les Festes de Primavera amb l'espai Sant Feliu, INNOVA.

A la seva editorial parlen que "...és interessant apostar per un espai dedicat a la tecnologia, la recerca i l'empresa".


Posteriorment en el reportatge central:

"Empenta a les TIC a la plaça de la Vila
Un altre dels plats forts van ser les activitats relaciones amb la innovació científica i tecnològica que tenen lloc a Catalunya i sant Feliu. Per exemple, "Sant Feliu Innova", va oferir més de 40 activitats, entre xerrades divulgatives, xerrades d'èxits empresarials i trobades. A més , l'estand va oferir la possibilitat de visitar la 33a Fira a través dels dispositius mòbils, amb una gimcana geolocalitzada. Es podien veure els prototips de l'Ictineu 3 i l'avioneta plegable Musa Aircraft, i un interessant tast de l'exposició Tecnorevolució, que actualment es pot veure al CosmoCaixa, mostra de les possibilitats de les tecnologies convergents: la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologeis de la comunicació i les ciències cognitives. Els present van poder experimentar en carn pròpia les aplicacions d'aquestes ciències."