El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/9/12

Ahir es va celebrar al Punt Tic Palau Falguera la presentació del curs de català en modalitat de Parla.cat

Fruit d’una col·laboració entre el Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat i la regidoria de noves tecnologies ahir al vespre es va celebrar la presentació del curs de català nivell suficient, que per primera vegada només es podrà realitzar de forma online a la plataforma Parla.cat.

Parla.cat és l’espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint dos modalitats:
  • Modalitat Lliure: permet l'aprenentatge totalment autònom, ja que els materials del curs són de lliure accés. (Gratuïta) 
  • Modalitat amb tutoria: permet l'aprenentatge amb el suport d'un/a tutor/a que guia i motiva l'alumne/a. Aquesta modalitat facilita l'accés a una aula que disposa d'eines de comunicació per a la interacció entre els membres de la comunitat virtual. (Pagament)
Tant la modalitat lliure com amb tutoria, l’alumne disposarà en tot moment de recursos i eines d’ajuda que complementen l’aprenentatge de la llengua.

Destacar també, que a Parla.cat disposà d’una RAMBLA VIRTUAL, un espai d’oci i cultura per a la trobada i la interacció entre els membres que formen part de l’entorn virtual. I d’una AULA MESTRA que s’adreça tant a les persones que volen aprendre com  a  les que volen ensenyar llengua catalana, amb l’objectiu de facilitar recursos didàctics, així com eines de comunicació per a l’intercanvi de coneixements idees i experiències.

Aquí podeu accedir a una DEMO o descripció dels continguts del Parla.cat i del funcionament d'aquest entorn digital d'aprenentatge.