El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/5/13

17 de maig: Dia Mundial d'Internet

Com cada any, el dia 17 de maig es celebra el Dia d'Internet. Sota aquest concepte tan abstracte, no deixa de ser un bon dia per fomentar o publicitar diferents avenços tècnics relacionats amb les xarxes o la innovació en general.



Des del Punt TIC del Palau Falguera ens sumem al foment de la filosofia "Bring your own device" (BYOD), que bàsicament significa que hom pot treballar o comunicar-se amb el seus propis dispositius, no necessàriament els que li assigna l'empresa o administració per accedir a recursos de xarxa.

Divendres el personal del Punt TIC treballarà amb el seu propi equip (un modest ordinador portàtil i un encara més modest telèfon intel·ligent desfasat), i us animem a que porteu les vostres pròpies màquines i entre tots intercanviem experiències, truquillos i aplicacions.

I no podem deixar passar l'ocasió de recomanar-vos que us passeu per la 7a convocatòria de KfeInnovación, que es portarà a terme el mateix divendres a les 18:00 a la Torre del Roser (+info i inscripcions).

Kfé Innovación és un format de trobada obert de participació ciutadana en el qual unes 20 persones es reuneixen presencialment al voltant d'un cafè per parlar de temes relacionat amb la innovació.

En el cas de Sant Feliu de Llobregat, el tema serà "Emprendizaje, 360º de apoyo", és a dir, l'emprenedoria des de la globalitat, una qüestió que donarà continuïtat al tema de debat de les anteriors edicions del Kfé a la nostra ciutat que es va celebrar al 2012 i que va ser l'emprenedoria, el coworking i la innovació a nivell local.

Com ho veieu? Pel matí trastegem una mica al Punt i fem un cafè per la tarda?