5/7/13

La SantFeliuSfera renovada i amb noves funcionalitats per estar al dia de la comunitat santfeliuenca

Sant Feliu On Line ha renovat la SantFeliuSfera. Aquest projecte que va néixer l'any 2006,  integra tota l'actualitat informativa de la comunitat formada per webs, blocs, fotologs i videoblocs de la ciutat i actualment compta amb més de 230 blocs.


 La nova plataforma aconsegueix que les actualitzacions es classifiquen per categories i que hom pugui visualitzar aquelles categories que els hi són interessants, així com amagar la resta de widgets,  i la més novetosa que és poder afegir la SantFeliuSfera o qualsevol de les categories al nostre agregador de RSS.

Estar al dia del que expliquen els blocaires del municipi implica consultar moltes planes web i això es pot traduir en hores de feina. Fer ús del servei que ofereix la SantFeliuSfera és fàcil i estalvia molt de temps, només cal anar al web www.santfeliu.cat/sfera, trobar el canal que es vol seguir i afegir l'adreça del canal al sistema de sindicació de continguts que acostumem a fer servir. Actualment, molts dels principals navegadors d'Internet ja afegeixen sistemes de sindicació que creen botóns a la barra de preferits amb els canals seleccionats. D'aquesta manera hom s'estalvia el recorregut per tots els blocs que segueix ja que pot veure directament quin d'ells ha actualitzat informació.

D'altra banda, El contingut de la SantFeliuSfera està en constant creixement i tota persona que respecti les normes d'ús i vulgui fer visible el seu espai a Internet per mitjà d'aquest servei pot realitzar la solicitut enviant un e-mail a santfeliusfera@santfeliu.cat, tot indicant l'URL de l'espai que es vol donar a conèixer, l'autor i la categoria a la que es vol integrar.

Amb la SantFeliuSfera, estar al corrent de tot el que es diu des de Sant Feliu i al minut és un fet.