El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/11/13

Jornada sobre mòbils i "tablets" al Palau Falguera

Doncs sí, ja ha arribat el moment. El fet de "connectar-se a Internet" ja no implica un ordinador de sobretaula en una habitació fosca, envoltat d'impressora, escàner, teclat, ratolí i andròmines diverses. De fet, tampoc té ja gaire a veure amb mirar el correu o el Facebook amb el nostre portàtil asseguts al sol en un parc.Ara ja estem permanentment connectats. La mida de dispositius com els telèfons intel·ligents o les tauletes fa que en qualsevol moment del dia, en qualsevol lloc, tinguem accés a la xarxa. Amics, feina, informació, compres des del mòbil, realitat augmentada, negocis... Això ens fa, en certa manera, uns "super-humans" comparats amb les anteriors generacions.

Però... coneixem totes les possibilitats d'aquests aparells? En un context d'economia deprimida, com podem fer servir aquell aparell que portem dins de la butxaca per cercar feina o fer negocis?Aquests temes i d'altres igual d'interessants es tractaran a la jornada "Formació tecnològica en el sector Mobile: aprèn com els dispositius i les aplicacions mòbils milloren la productivitat i el màrqueting"

Afegiu aquesta data a la vostra agenda. Sí, l'agenda online que podeu consultar des del mòbil: 26 de novembre a les 16h a l'Auditori del Palau Falguera. 

Podeu inscriure-us gratuïtament en aquest enllaç.