El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/2/14

Les entitats de Sant Feliu aposten per Internet


El Pla de Comunicació Digital per entitats recull els seus primers fruits

Durant el mes de febrer 3 entitats de Sant Feliu han rebut assessorament al Punt TIC Palau Falguera en quant a la seva presència a la xarxa. Tot gratuït i individualitzat. En concret:
Casal de la Dona de Sant Feliu. Tot i que l'entitat ja comptava amb un blog, l'assessorament ha consistit en posar-lo al dia en quant a continguts i disseny. S'ha variat l'estructura, incorporant nous "gadgets" i pàgines amb informació d'interès per l'usuari. A més s'ha creat un calaix de subscripció via mail que es complementa a la perfecció amb les altres possibilitats de rebre informació del casal. En aquest sentit s'ha creat la fan page de facebook i un perfil a twitter per fer-se seguidor. Finalment s'ha redireccionat tot automàticament per tal de que les administradores només es dediquin a ficar entrades al blog.
Dones del Textil. La Montserrat Vilajuliu és una lingüista dedicada a la història oral de la comarca que ha volgut  posar a disposició de tothom la seva sabiesa sobre la vida de les dones de les colònies textils a finals del segle XIX i principis del XX. Ho ha fet en format blog. En aquest cas la dificultat radic
a en els diferents tipus de materials i formats: textos, fotos, vídeos, arxius sonors... Encara està en construcció però ja té molta informació volcada.
La Font de L'Expressió. Aquest col·lectiu dedicat a les teràpies sanatòries mitjançant les arts ha creat el seu blog enllaçat amb les xarxes socials. Molt preocupats pel disseny, han dedicat molta estona a fer una web agradable i pràctica alhora.

Si pertanyeu a una entitat de Sant Feliu (un AMPA, una associació, un club d'esports... ) i voleu arribar a tothom, aprofiteu el nostre assessorament. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem dates:

telecentre@santfeliu.cat
93 666 61 80


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Estic encantada amb la formació que he rebut per fer el blog. ara estic una mica encallada.
El que dieu sobre mi no és veritat. NO SÓC HISTORIADORA. He fet un treball predominantment d'Història oral des de la meva formació com a lingüista.
Gràcies per tot. montse vilajuliu

Unknown ha dit...

El Casal de la Dona de Sant Feliu esta enormement agraït per l'assesorament rebut sobre com estar presents a la red i amb la menor feina possible, ja que la nostre aportacio al Casal es totalment voluntaria pero necessitem que la nostra tasca arribi a la major part de la poblacio, sino no te sentit.
El punt Tic del Palau Falguera ens ha ajudat a redissenyar el blog que ja teniem, a ficar mes informacio nostre a través de gatgets, com poden ser fotos, videos o documentacio, perque d'una manera intuitiva tothom estigui asabentat del que fem i lo millor de tot i mes important a enllaçar-ho amb Facebook i Twitter automaticament. També ens han assesorat sobre formats d'arxiu digital com pot ser Picassa o Box per tenir totes les fotos i documentacio penjada a la red i a l'abast de tothom desde qualsevol ordinador en qualsevol moment.
Donem de nou les gracies a l'Ajuntament, al punt Tic i molt especialment al nostre formador l'Antonio Collado per haver-nos donat aquest servei i per haver fet que sembles tan sencill d'assolir tots els objectius que ens haviem proposat.
Gracies.

Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat.