El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/4/14

Participeu 4t Concurs de microrelats en català via Twitter: Un Sant Jordi de 140 caràcters



L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat celebra de nou el Sant Jordi d'una forma especial. Per tal de donar un to digital i innovador a aquesta jornada cultural amb tanta tradició a casa nostra, celebrarem per quarta vegada un concurs de microrelats en català a través de Twitter, un concurs que cada any ha anat creixent en participació i que es troba clarament consolidat com un acte més dins de la celebració de la XI Setmana per la Llengua.


El relat (un text d'un màxim de 140 caràcters) ha de consistir en una petita narració que ha d'incloure les etiquetes o hashtag  #SantFeliu i #SantJordi per tal de poder filtrar els twitts participants en el concurs.
El concurs comença l'1 d'abril i el seu període d'acceptació serà fins el dia 28 d'abril de 2014.
Es farà una selecció dels 5 millors, que es retwittejaran des dels compte  @santfeliuonline. Es premiarà als guanyadors/es amb un obsequi cultural, relacionat amb la diada. Una vegada finalitzat el concurs, també es publicarà, en format digital, la recopilació dels microrelats de totes les persones participants.
El concurs compta també amb la col·laboració de la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

BASES DEL CONCURS:

El concurs de microrelats en català es farà via twitter i s'emmarca a la XI Setmana per  la Llengua - Sant Jordi 2014de Sant Feliu de Llobregat 
Organitza l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i hi col·labora la seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 
Participar és fàcil! Únicament has d'enviar un twitt fent servir 140 caràcters com a màxim amb el hashtag o etiqueta #SantFeliu i #SantJordi al text. 
Hi pot participar tothom que vulgui de l'1 al 28 d'abril. 
Un comitè integrat per components de la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el programa municipal de Política Lingüística i el departament Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, jutjarà les propostes i donarà a conèixer les 5 persones guanyadores a través del lloc web municipal de la regidoria de noves tecnologies www.santfeliu.cat/online, el blog de Sant Feliu On Linewww.santfeliu.cat/tic i el twitter @santfeliuonline i la seva pàgina de Facebook. 
Premis: Cadascun dels autors/es dels 5 millors Twittrelats rebran un lot de llibres de l'Ajuntament i la UOC .


Recordeu que si no domineu Twitter i voleu participar en aquest concurs, podeu aprendre a utilitzar aquesta eina als tallers d'alfabetització i inclusió digital que s'organitzen al Punt TIC municipal del Palau Falguera. El dinamitzador digital també us ho podrà explicar a les hores de consulta i accés lliure del telecentre.