El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/9/14

Consultes als accessos lliures del Punt TIC Palau Falguera

Al Punt TIC t’ajudem amb la teva tablet!

Tens problemes amb la teva tablet? No pots utilitzar el que t'ofereix? Al Punt TIC et donem un cop de mà.

Fau uns dies, una veïna de Sant Feliu va venir en horari d'accés lliure a una tutoria personalitzada per demanar informació sobre la seva tablet. Buscava informació de les aplicacions més bàsiques com ara el calendari, el navegador, les alarmes, la botiga d'apps, etc.

S'ha de tenir compte que les tablets funcionen mitjançant aplicacions (també conegudes com a apps) i que tota tablet té una botiga d'apps, pot ser “play store” si és android o “app store” si és IOS (Ipad). En aquestes “botigues” trobarem apps per descarregar, algunes gratuïtes i unes altres de pagament.

Totes les tablets venen amb unes apps predeterminades, com per exemple el calendari, la càmera, l'e-mail, el navegador, la calculadora, etc. Per utilitzar aquestes aplicacions haurem d'accedir al menú principal clicant el botó a la pantalla tàctil. Una vegada allà lliscarem el dit amb l'objectiu de trobar la app que necessitem i un cop localitzada, l'únic que hem de fer és tocar-la amb el dit.

Si teniu algun dubte semblant, si no sabeu com fer una determinada acció amb un dispositiu, realitzar un tràmit o gestió a la Xarxa, etc., recordeu que us podeu apropar al Punt TIC Palau Falguera i atendrem les vostres consultes en matèria de tecnologies.

L'horari d'accés lliure al Punt TIC és dilluns de 13 a 14.30h i dijous de 18.30 a 20h. No oblideu que també podeu demanar tutories individuals amb el nostre dinamitzador!

Us hi esperem!

93.666.61.80
c/ Falguera, 6