31/5/07

FesMemòria a Sant Feliu!

Ets un bon coneixedor de la història de Sant Feliu? Recordes anècdotes o fets històrics importants esdevinguts a la nostra ciutat?

Doncs passa't pel Telecentre i t'ajudarem a ubicar aquests esdeveniments al mapa.


El nostre Telecentre, a travès de la xarxa Sant Feliu On Line, s'acaba d'afegir a la iniciativa FesMemòria, que està promoguda per la la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (http://www.icc.cat/).
.
I en què consisteix? Doncs l'Institut Cartogràfic ens fa un lloc al seu lloc web, tot ple de mapes, on podem fixar un punt concret de Sant Feliu i dir: Ep! Aquí va passar una cosa ben important!

Podem posar un enllaç a un web que parli d'aquest fet o anècdota, i inclús un altre enllaç per a veure fotos sobre el tema. De moment ja hem citat la visita del Rei Felip V al Palau Falguera (s. XVIII), per a que quedi constància que Sant Feliu era un poble ben important!

Podeu mirar el mapa aquí.
(No oblideu activar la capa "FesMemòria")
Doncs ja sabeu, veniu al Telecentre i deixeu constància de la memòria històrica de Sant Feliu!
.

2 comentaris:

liuberis ha dit...

Hem tingut bruixes, bandolers, baralles polítiques (carlins...) amb morts, reines que han pernoctat a palaus, senyors amb passat herètic albigens, algun remença, episodis de la Guerra dels Segadors, butlles papals i pergamins...

alf ha dit...

Per no parlar del famós pas a nivell que va desaparèixer de la nit al dia, diuen que gràcies al Generalisísísím Frank.