El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/5/07

Projeccions al Telecentre: Comença el cicle "Tic Tac Web"

I CICLE DE PROJECCIONS
AL TELECENTRE FALGUERA
SÈRIE "TIC TAC WEB"
Tots els Divendres, de 19:00 a 20:00
C/ Falguera, 6
PROGRAMACIÓ JUNY 2007
  • 1 DE JUNY: "VIATGES DES D'INTERNET"

Amb l'arribada de les Noves Tecnologies, ha canviat la forma de contractar els viatges, i inclús de viatjar. Què està passant?

  • 8 DE JUNY: "FRACTURA DIGITAL"

La societat es divideix en dues tipus de persones: les que tenen accés a les Noves Tecnologies i les que no. Per què? És un reflexe de la fractura social?

  • 15 DE JUNY: "ADICCIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES"

Telèfons mòbils, internet, DVD's, reproductors de música portàtils... Podríeu viure sense ells? Estem "enganxats" a la tecnologia?

  • 22 DE JUNY: "COMUNICACIÓ I OPINIÓ A INTERNET"

Correu electrònic, xats, fòrums, blocs, comunitats digitals... L'era del correu postal i el telèfon ha mort. Què ens espera?

  • 29 DE JUNY: "MÚSICA I NOVES TECNOLOGIES"

Com es fa la música avui dia? Com es compón, s'executa i es produeix? Un altre cop, la tecnologia ens fa la vida més fàcil.

A partir d'ara, els divendres a la tarda, no només podreu venir al Telecentre a xatejar, mirar el correu i teletreballar. Hem sel·leccionat els capítols més interessants de la sèrie Tic Tac Web, de BarcelonaTV, i els projectarem en DVD cada divendres. Aquest programa televisiu tracta la vessant més humana d'Internet i les Noves Tecnologies. És a dir, que ens explica per a què serveixen, els seus avantatges, i fins i tot els seus inconvenients...



Us recordem que disposem de la sèrie sencera, de 44 capítols, i que podeu fer-ne ús al Telecentre quan volgueu, visionant-los a la pantalla de l'ordinador.

Això sí, si els voleu veure en pantalla gran amb les crispetes, haureu d'esperar als divendres...