El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/5/07

L'escletxa digital i Las Supremas de Móstoles


Si feu memòria recordareu que al març d'enguany us vam parlar de la fractura digital de gènere.

Una mica més tard us vam comentar que fariem tractes amb "dones en xarxa".

Sant Feliu On Line us ha parlat també del dia de la dona al Telecentre, de les dones i el web 2.0 (amb humor), del portal de recerca de feina per a dones "Empleofemenino", de l'observatori de les dones en els mitjans de comunicació, els recursos on-line per informar-se sobre la violència de gènere, de les actuacions específiques Sant Feliu On Line amb el Casal de la Dona, del percentatge de dones en els nostres cursos d'alfabetització digital i de les dones comerciants de la ciutat que s'informatitzen.

Doncs bé, avui us presentem una iniciativa que vol apropar l'ús d'Internet a les dones que s'aproximen per primera vegada a Internet .

Es tracta del web conectadas.org




El seu crit de guerra és "Conéctate mujer!"

CONECTADAS és una iniciativa de la Fundación Bip Bip amb el recolzament del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.

Aquest web compta amb la col·laboració de “Las Supremas de Móstoles" !?! Tot sigui per comptar amb una altra eina reduir la fractura digital i de gènere.



Una formadora virtual us donarà explicacions senzilles sobre com fer-se un blog o com navegar... Aquests vídeos explicatius parlaran de buscadors, correus electrònics, xats, fòrums, blocs, missatgeria instantània, videoconferència, compres i serveis en línia.

Conectadas.org es defineixen com a "Comunidad dedicada a la mujer española que cuenta con todas las herramientas fáciles para aprender a utilizar Internet y para comunicarse con otras personas".

El web disposa de seccions com "el Blog del dia", "Blog TV", "la Foto del dia" i "Conectadas TV" (portal flash de conectadas).




Per cert que la recomanació de blog que fan avui és molt interessant: Tecnología i mujer (Mujeres TIC). Es defineixen com "un blog colectivo, Mujeres Tic es tecnología, ocio, televisión, sociedad. Mujeres Tic es un blog de mujeres, pero para tod@s".

L'Amparo de "dones en xarxa" ens informa de que la pionera en crear un portal de gènere en Internet va ser Montse Boix de "Mujeres en Red", una de les "mares" de Dones en Xarxa.