El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/3/08

El 2 d’abril, diplomes i premis Sant Feliu On Line

S’apropa el dia 2 d’abril, i amb ell la tercera Jornada “Sant Feliu ciutat innovadora”, que se celebrarà a l’Auditori del Palau Falguera, amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. (Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya)



Com ja us explicarem més endavant, la jornada comptarà amb la ponència del prestigiós blocaire Marc Vidal. Avui, però, us volem anunciar que en aquesta jornada es lliuraran els premis de continguts digitals i els diplomes als alumnes dels cursos realitzats durant l’any 2007.

Anem a pams. El mes de desembre passat es va celebrar el primer premi de continguts digitals ‘Sant Feliu On Line’. Aquests van destacar la feina dels autors de dos blocs, dos fotologs, dues fotografies preses amb telèfon mòbil i dos minimetratges allotjats a Internet.


Els guanyadors, que podeu conèixer a la llista final publicada al web de Sant Feliu On Line, ja van rebre la dotació econòmica, i ara se’ls lliurarà una càmera de fotos digital -als primers de cada categoria- i una memòria USB per als segons.

A més, en el transcurs de la Jornada “Sant Feliu ciutat innovadora”, els participants dels tallers d’alfabetització digital de Sant Feliu On Line podeu passar a recollir els diplomes i celebrar amb nosaltres aquesta jornada.




Durant l’any 2007, 499 alumnes s’han format en aquests cursos i s’han apropat a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Els santfeliuencs no volen deixar passar el tren de la innovació!


Recordeu: dimecres 2 d’abril, a les 19.15h a l’Auditori del Palau Falguera. No falteu a la cita!