El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/3/08

Visita del blocaire Marc Vidal a Sant Feliu

Coneixeu en Marc Vidal? Amb la seva bitàcola “El bloc de Marc Vidal. Sortie de secours”, és un dels blocaires més populars d’Internet en català. De fet, el seu bloc ha encapçalat la llista dels blocs escrits en català més visitats, amb més de 300.000 visualitzacions mensuals.


El seu bloc, de la mateixa manera que la seva formació, tracta una temàtica variada, encarada a l’economia, la política i els mitjans de comunicació.

Nascut a Vilalba Sasserra fa 36 anys, ara viu a cavall entre Granollers i Madrid. Diplomat en Ciències de la Publicitat i la Comunicació i llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses, és membre de diferents clubs de màrqueting i debat universitari. A més, pertany a diverses organitzacions empresarials i de comunicació.

Ha viscut a Paris i Milà, encara que també va passar llargues temporades a Tirana i a Nouakchott. Un cop va deixar la producció audiovisual, se centra en tasques directives i d’investigació als grups empresarials del món de la comunicació i el e-business. Com a directiu va produir campanyes i continguts per TF1, FRANCE 2 TV i RAI DUE.

Va ser regidor del Partit Popular a Granollers el 1999. Divergències ideològiques amb la línia general del partit van fer que se separés del PP.

Hi ha qui l’anomena pare de la Catosfera (espai virtual on es troben els blocs fets en català i la comunitat virtual que existeix al seu voltant).



Interessant, veritat? Doncs el podreu escoltar el proper 2 d’abril, en una ponència que farà en el marc de la III Jornada “Sant Feliu, ciutat digital i innovadora”, que se celebrarà a l’Auditori del Palau Falguera a partir de les 19.15h.