El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/9/08

Biografia de la Karma Peiró


La Karma Peiró és periodista digital, actualment responsable de participació en el portal de noticies 3cat24.cat, la nova pàgina web d’informació de TV3 i Catalunya Ràdio. La Karma, és també membre del Comité organitzatiu del II Congrés Internacional de la Publicació Electrònica (2 CIPE), i responsable de l’elaboració del podcast Ladridos al Amo, dedicat al periodisme i la comunicació digital i realitzat juntament amb el periodista científic Luis Angel Fernández Hermana.

Per altre banda, la Karma també és col·laboradora habitual en programes de ràdio per a parlar sobre temes tecnològics, moderadora de debats especialitzats en noves tecnologies i l’àmbit periodístic i conferenciant i ponent en seminaris i xerrades relacionades amb la Societat de la Informació, el periodisme, el teletreball, els telecentres, la inclusió digital i les noves tecnologies.

La Karma té un currículum molt extens, és membre de la Junta del Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC), Secretaria de “Periodismo Digital”, ha estat professora de la Universitat Oberta de Catalunya, de la Universitat de Vic, de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i de la Universitat Internacional de Catalunya, directora i presentadora del programa radiofònic “Bits de nit” en Catalunya Radio, i ha estat assessora i coordinadora en múltiples projectes de divulgació científica i en temes tecnològics relacionats amb el periodisme digital, comunicació digital, nous mitjans de comunicació, gestió de coneixement en xarxa, nous mètodes de treball i teletreball.

A més a més la Karma va ser editora y directora durant 5 anys de la revista en.red.ando, i va participar en l’elaboració i llançament del primer prototip en.medi@, un espai destinat als Nous Mitjans en la Societat de la Informació.

És autora del llibre "Las redes de telecentros en España. Una historia por contar" editat per la Fundación CTIC.

Com veieu la Karma és una dona que no perd el temps i sap realment el que vol, el que li agrada i el que li interessa. Com molts de vosaltres ja sabreu, la Karma Peiró serà la persona qui dinamitzarà i conduirà l’acte del cinefòrum del documental Connectats que tindrà lloc el proper 25 de setembre al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat a les 19 hores. Així que la projecció del documental també ens permetrà conèixer-la, ja que té moltes coses importants a oferir.


Mentre estant, podeu començar a saber qui és la Karma en el seu bloc http://karmapeiro.blogspot.com/.
Per cert, la Karma ens ha dedicat un post en el seu bloc. El voleu veure?