El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

6/10/08

'Work on Fest' = Microcurts sociolaborals a través d'Internet



Dilluns... 29 de setembre... Sant Feliu... Davant el CineBaix....
.
Pancartes? Manifestacions? Alderulls?!?
.
Però què passa?


Doncs que el passat dia 29 de setembre va tenir lloc als cinemes CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, la presentació davant dels mitjans de comunicació dels Festivals de curtmetratges sociolaborals de la UGT de Catalunya i amb seu a Sant Feliu i patrocinats per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, RTVE, XTVL i lamalla.cat: 'Work on Fest' pensat per a microcurts i a través d'internet i 'TFC Festival' pensat per a universitaris en el format de curtmetratge tradicional.

El festival Work on Fest està obert a la participació de joves realitzadors de tota Espanya, si bé en el cas del TFC Festival aquesta està restringida als alumnes de darrer curs de qualsevol facultat de comunicació audiovisual.

Tots 2 festivals estan dotats amb un primer premi de 3.000 €, un segon de 2.000 € i un tercer de 1.000 €, més un premi extraordinari del públic dotat amb 800 €.

El Work on Fest és una mostra de microcurts (films d’una durada no superior als 3 minuts) de temàtica al voltant dels horaris laborals.




Els termini per a la presentació dels curtmetratges va des del 30 de setembre fins al 30 de novembre de 2008, i els originals es poden lliurar per Internet a la mateixa pàgina web del festival:

www.workonfest.com/

Els guanyadors es donaran a conèixer el proper mes de desembre del 2008.

Des del projecte d'alfabetització digital "Sant Feliu On Line" de la Regidoria de Noves Tecnologies, us convidem a participar tant amb els vostres treballs com amb les vostres votacions.

I per si teniu cap problema, els dinamitzadors i dinamitzadores del Telecentre del Palau Falguera i de la Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital" us ajudem amb qualsevol aspecte tècnic.

Animeu-vos!