El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/4/10

El mercat municipal incorpora un nou servei de comandes per Internet

Via: Sant Feliu Innova

El Mercat Municipal de Sant Feliu posarà en marxa el proper 20 d’abril un nou servei gratuït per fer les comandes a través d’Internet. Les 12 parades actuals del mercat facilitaran als seus clients la compra de productes frescos des de casa, de forma ràpida i fàcil. Els clients únicament hauran d’accedir a la pàgina:


Des de l'apartat dedicat al Mercat Municipal, clicar al damunt de Comanda On Line, s'obrirà un senzill formulari on es podrà escollir la parada i demanar els productes que vulguis.



Un cop finalitzada la comanda podràs indicar si vols passar a recollir-la pel mercat o bé si desitges rebre l’enviament a casa. En qualsevol de les dues opcions hauràs de seleccionar el dia i l’hora que t'interessa. Posteriorment els clients rebren un correu electrònic que confirma que la comanda ha estat rebuda i es tramitarà correctament (està previst que el servei d’enviament a domicili sigui gratuït sempre que es faci una comanda mínima).


La incorporació d’aquest nou servei, impulsat per l’Ajuntament i subvencionat per la Diputació de Barcelona, permetrà millorar l’oferta comercial del mercat municipal que podrà arribar a un ventall de clients més gran.

Formació
Amb els paradistes s'ha seguit un pla de formació específic per tal de mostrar què significa iniciar un procés de digitalització i comercialització dels seus productes a la xarxa. Una de les dificultats ha estat precisament que alguns d'ells no havien tingut cap contacte amb el món de la informàtica i s'ha intentat que apreguin les nocions bàsiques per actualitzar les seves dades de la web del comprem (afegir fotografies, descripció dels productes, etc), així com que entenguessin els avantatges que els suposa obrir aquest nou canal de distribució (arribar a públic que fins ara no hi tenen accés, parada oberta les 24hores, etc).


Més informació | El Butlletí de l'Ajuntament

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://unasesentona.blogspot.com/2010/05/el-mercat-i-les-noves-tecnologies.html