El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/1/11

Aquí us deixo una sèrie d'aplicacions útils i gratuïtes que poden ser de gran ajuda per als estudiants i no estudiants…

Matemàtiques
Aquesta és una de les assignatures que a més d'un se li pot embussar, els teoremes de Pitàgores no són sempre tasca fàcil. De sempre, un bon estudiant no ho és sense l'ajuda d'una bona calculadora. OfiCalc i Technical Calculator són calculadores completes i tenen una gran quantitat de funcions.
Si et baralles amb les funcions i et tremola el pols en fer les gràfiques, Winplot et traurà de més d'una dificultat. Un altre programa per als estudiants de secundària pot ser GeoGebra.

Ciències
Programes que podem trobar destinats a conèixer el cos humà poden ser Bonelab i Esquelet3D. En els quals es pot veure molt gràficament què hi ha sota la pell.
També d'un ordinador podrem muntar un veritable laboratori amb Yenka, aquesta aplicació serà molt útil per a futurs científics.

Geografia
Una de les aplicacions que està de moda en aquests ultimo temps no solament per als estudiants sinó que fins i tot per als propis professors preparar les seves classes és Google Earth. Per aprendre fàcilment els països i capitals podem trobar Seterra, un clàssic.

Física i Química
Aquesta és una altra de les assignatures que porta de cap a més d'un estudiants, aprendre's la taula d'elements químics de vegades pot arribar a ser una missió impossible però amb Eqtabla i Alchemist et facilités la tasca.
Idiomes
Complements útils per a l'aprenentatge d'idiomes pot ser el Diccionari de la Real Acadèmia o una eina de traducció Lingoes.

La forma correcta d'estudiar és el dia a dia sense intentar memoritzar tot en l'últim moment. Però això no implica que cal tenir una bona capacitat memorística al dia per a això algunes de les aplicacions que us poden facilitar serien: Memorial Simulator, gBrainy o Wordfox.

Ara tenint en compte les aplicacions que us hem ensenyat, les que segur que podreu trobar per la xarxa i les explicacions de llibres i professors estudiar pot ser una miqueta més fàcil.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Per fi conec una eina per fer mes senzilla les odioses matemàtiques
la provaré hi avera com va;)