El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/6/12

Parlen de Sant Feliu, INNOVA

Obrim el Diari de Sant Feliu del mes de juny i ens trobem amb uns comentaris molt possitius de la feina que conjuntament amb Promoció Econòmica i l'associació santfeliuenca Xarcont vam desenvolupar dins de les Festes de Primavera amb l'espai Sant Feliu, INNOVA.

A la seva editorial parlen que "...és interessant apostar per un espai dedicat a la tecnologia, la recerca i l'empresa".


Posteriorment en el reportatge central:

"Empenta a les TIC a la plaça de la Vila
Un altre dels plats forts van ser les activitats relaciones amb la innovació científica i tecnològica que tenen lloc a Catalunya i sant Feliu. Per exemple, "Sant Feliu Innova", va oferir més de 40 activitats, entre xerrades divulgatives, xerrades d'èxits empresarials i trobades. A més , l'estand va oferir la possibilitat de visitar la 33a Fira a través dels dispositius mòbils, amb una gimcana geolocalitzada. Es podien veure els prototips de l'Ictineu 3 i l'avioneta plegable Musa Aircraft, i un interessant tast de l'exposició Tecnorevolució, que actualment es pot veure al CosmoCaixa, mostra de les possibilitats de les tecnologies convergents: la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologeis de la comunicació i les ciències cognitives. Els present van poder experimentar en carn pròpia les aplicacions d'aquestes ciències."