El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/9/14

Ja coneixes les noves formacions?

Apunta't ja als nous cursos del Punt TIC! 

Aquest mes de setembre ja han començat els tallers de creació de blogs i iniciació al PC entre d’altres, però al Punt Tic Palau Falguera no ens quedem quiets i ja estem preparant nous cursos.

Durant aquests mesos, podràs trobar una oferta molt variada de formacions. Aquí et deixem un parell a tall d’exemple.


Google: Segur que el coneixes?

Google, conegut mundialment, però només per ser un cercador?

Com ens pot ajudar? Google ofereix moltes eines, com ara Google calendar, Google news, Google drive, Google maps, etc. En aquest curs t'ajudem a aprofitar-les per tal de facilitar la gestió de la teva empresa o de la teva vida diària.

Una de les eines de Google ens ajudara a conèixer el tipus de persones que visita el nostre espai web i definir millor el nostre públic per franja d'edat, sexe, lloc de procedència, etc. Però altres eines ens ajudaran a organitzar les nostres dades, documents i esdeveniments.

Així, no et quedis només amb les aparences i endinsat al fantàstic món de possibilitats de Google!


Fes la volta al món: crea i popularitza els teus vídeos virals

Ets una persona que viatja molt o que li agrada la fotografia? T'agradaria poder fer vídeos amb els quals tothom quedés bocabadat? Doncs apunta’t al curs i aprèn a fer-ho, nosaltres t'ajudem: és molt fàcil!

En aquesta acció formativa explicarem el funcionament de tot un seguit d’eines digitals que ens permetran crear vídeos increïbles per felicitar a la família al Nadal, als aniversaris o simplement riure amb els amics. A més, t’ensenyarem els canals més eficients per compartir-los i estratègies per tal que siguin més populars. Qui sap, potser arriben a fer la volta al món!

Inscriu-te al nostre curs! A què esperes? T'hi estem esperant.


c/Falguera, 6
93 666 61 80
tic@santfeliu.cat