El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/9/14

Tens un smartphone? Utilitza'l!

 Descobreix 5 aplicacions útils disponibles al teu smartphone




Els smartphones són una eina molt útil en el dia a dia però, sabem quines aplicacions necessitem? En aquesta noticia, fem un recull de 5 aplicacions importants des del nostre punt de vista. 

Twitter:
Twitter és una xarxa social de microblog que permet als seus usuaris enviar de forma gratuïta missatges de text amb una longitud màxima de 140 caràcters des del seu telèfon mòbil. Twitter: forma part d'aquest “top 5” ideals per al teu telèfon mòbil.

Skype:
Gaudeix de l'experiència Skype des de la teva mà, enviar missatges instantanis, fer trucades i vídeo-trucades gratis via WIFI o 3G o enviar fotos, vídeos i arxius són només algunes de les coses que pots fer amb Skype.

Whatsapp:
WhatsApp Messenger és una aplicació de missatgeria multi-plataforma que et permet enviar i rebre missatges de forma gratuïta, ja que WhatsApp Messenger utilitza el WIFI o 3G del teu mòbil.

Shazam:
Shazam és la millor forma d'identificar música i programes de televisió en qüestió de segons, podràs saber el títol de qualsevol cançó o més informació sobre la sèrie que estàs veient.

Youtube:

Youtube és un portal web que permet als usuaris veure i compartir vídeos, a més a més també ofereix un fòrum per a comunicar-se amb els usuaris de tot el món.

Si tens qualsevol dubte sobre el teu mòvil i les seves aplicacions, pots venir a visitar-nos i t'ajudarem!

c/ Falguera, 6
93 666 61 80
telecentre@santfeliu.cat